16.8 C
İstanbul
28 Mart Perşembe 2024
Ana SayfaGenel2019-2020 sezon öncesi “Hakem ve Gözlemci Gelişim-Bilgilendirme Semineri Başladı

2019-2020 sezon öncesi “Hakem ve Gözlemci Gelişim-Bilgilendirme Semineri Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Ankara The Green Park Otel’de, 26-30 Ağustos 2019 tarihleri arasında iki grup halinde düzenlenecek 2019-2020 sezon öncesi “Hakem ve Gözlemci Gelişim-Bilgilendirme Semineri”, 26 Ağustos Pazartesi günü başladı.
Seminerin açılışına TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, MHGK Başkanı Aziz Yener, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (VHGF) Başkanı Çetin Ok ve MHGK üyeleri katıldı.
VHGF Başkanı Çetin Ok ‘2019-2020 sezon öncesi “Hakem ve Gözlemci Gelişim- Bilgilendirme Semineri’ne hepiniz hoş geldiniz. Geçen sezon olduğu gibi seminerimizin hazırlanmasında büyük destek veren Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a, Yönetim Kurulu Üyelerine, MHGK Başkanımız ve üyelerine teşekkür ederiz. Kurumsallaşma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aydın, Konya ve Gümüşhane illerinde açılan derneklerimizle beraber Türkiye genelinde dernek sayımız 22’ye ulaştı. Kısa bir süre önce de Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay ve Malatya illerinin katılımıyla Doğu ve Güneydoğu Voleybol Hakemleri Gözlemcileri Derneği hayata geçirildi. Ayrıca; göreve geldiğimiz günden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Federasyon Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a, Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni sezonun hepimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum’’ dedi.
Uzun yıllar Türk Voleyboluna hakem ve gözlemci olarak hizmet etmiş ancak bu sezon yaş itibariyle hakem ve gözlemciliği bırakanlara TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve VHGF Başkanı Çetin Ok tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

RELATED ARTICLES

Most Popular


Notice: Undefined index: widget_id in /home/wwwvhgforg/domains/vhgf.org/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 2952