16.9 C
İstanbul
24 Nisan Çarşamba 2024
Ana SayfaGenelDuyurular2016-2017 Hakem ve Gözlemci Semineri

2016-2017 Hakem ve Gözlemci Semineri

1-Federasyonumuzun 2016-2017 yılı Eğitim programında yer alan Uluslararası, Uluslararası aday, Ulusal Hakem ve Gözlemci seminerinin 26 Ağustos – 01 Eylül 2016 tarihleri arasında Konya’ da Rixos Otelde 3 grup halinde yapılması planlanmış olup; seminer katılımcı listesi, seminer programı, katılımcı formu ve konaklama yeri bilgileri aşağıdadır:

Seminer Katılımcı Listesi  (1. Grup için tıklayınız ; 2. Grup için tıklayınız; 3. Grup içintıklayınız)
Seminer programları için tıklayınız.
Katılımcı formu için tıklayınız.
Konaklama yeri için tıklayınız.

2– Hakem ve gözlemcilerimizin 2016-2017 sezonunda faal sayılabilmeleri için Hakem ve Gözlemci Talimatı gereğince;

  1. Türkiye Voleybol Federasyonu MHGK tarafından organize edilecek sezon öncesi seminerine katılmış olmaları,
  2. 2016-2017 sezonu için vize ücretini yatırmış ve banka dekont fotokopisini göndermiş olmaları (Hakemler için),
  3. Önceki 2 sezonda faal hakem olarak görev yapmış olmaları şartları aranmaktadır.  (Üst üste 2 sezon mazeretsiz olarak faal olmayan hakemler seminere katılamaz).
  4. Bu şartların tamamına sahip olmayan hakem ve gözlemciler 2016-2017 sezonunda Federasyon ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerince düzenlenen hiçbir müsabakada görev almayacaklardır. (resmi, özel, temsili, milli, üniversite, okul vb.). Bu şartlara sahip olmayan hakem ve gözlemcilere görev veren ve görev alanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

3– Seminerin amacı; önceki sezon faaliyetlerinin değerlendirilmesi, hakem ve gözlemcilerimizin bilgilerinin pekiştirilmesi olacaktır. Bu aşama geçildikten sonra gözlemci ve hakemlerimizin daha iyi performans gösterecekleri değerlendirilmektedir.

4-Seminere katılacak tüm katılımcılar Konya ili hakem ve gözlemcileri de dahil olmak üzere Konya Rixos Otel’de kalmak zorundadırlar.

5-  Seminere katılacak olan tüm hakem ve gözlemcilerin konaklama ücretleri TVF tarafından katılımcıların ulaşım ücretleri ise kendileri tarafından karşılanacaktır.

6- Hakem ve Gözlemci Talimatı gereğince; hakem şahsi dosyalarının ikamet ettikleri illerde bulunması gerekmektedir. Bu nedenle, meslekleri veya yaşamları gereğince il değiştirmek zorunda kalan arkadaşlarımızın yapılacak seminere katılımlarında ve görev atamalarında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için;

  1. Daha önce hakemlik yaptıkları il’ in Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine müracaat ederek dosyalarını yeni ikamet ettikleri il’ in Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine gönderilmesi için girişimde bulunmaları,
  2. Seminer merkezine uygun yönlendirme yapılabilmesi maksadıyla İllerimizdeki hakem ve gözlemcilerimizin şayet varsa atama ve il değişikliği gibi konularda önce Portaldaki Bilgi Formunu güncelleyip daha sonra da kendilerine yetki verilen İl Temsilcileri vasıtasıyla gerekli değişiklikleri yaptırmaları,
  3. Seminer öncesi planlama aşaması ve seminer süresince herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına gerekli işlemlerin 31 Mart 2016 tarihine kadar tamamlanması;
  4. Hakem ve gözlemcilerimizin yeni ikamet edecekleri il neresi ise o il den seminere katılmaları ve MHGK’ ya bilgi vermeleri,
  5. Hakemlerimizin, hakem.tvfmhgk.com web sitesindeki hakem bilgi formunda il değişikliğini
    yapmaları,
  6. Gözlemcilerimizin, gozlemci.tvfmhgk.com web sitesindeki gözlemci bilgi formunda il değişikliğini yapmaları gereklidir.

9- Konaklama planlaması için seminere katılacak Hakem ve Gözlemcilerimizin yukarıda belirtilen katılım listesini inceleyerek katılıp, katılmayacaklarını yukarıdaki formu doldurarak(katılım formu için tıklayınız) 01-31 Mart 2016 tarihleri arasında e-mail(eyup.bostanci@tvf.org.tr) veya fax ( 0312 221 40 20) yoluyla MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı’ya göndermeleri zorunludur. Göndermeyen hakem veya gözlemciler planlamaya dahil edilmeyeceklerdir.

10- Yapılan seminer programında kesinlikle gruplar arasında değişiklik yapılmayacaktır.

11- İl dışından gelen Gözlemci ve Hakemlerin ulaşımlarını yukarıda belirtilen eğitim programlarına göre ayarlamaları, eğitim programının bitiminden önce ayrılmak için teklifte bulunmamaları önemle duyurulur.

Merkez Hakem Gözlemci Kurulu

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular


Notice: Undefined index: widget_id in /home/wwwvhgforg/domains/vhgf.org/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 2952