14.4 C
İstanbul
26 Nisan Cuma 2024
Ana SayfaGenelDuyurular2016-2017 Voleybol Sezonu Hakem ve Gözlemci Seminer Duyurusu

2016-2017 Voleybol Sezonu Hakem ve Gözlemci Seminer Duyurusu

Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu’ndan Duyuru;

1- Federasyonumuzun 2016-2017 faaliyet sezonu öncesinde uluslararası, uluslararası aday, ulusal hakem ve gözlemcilerimize yönelik seminer başvuruları tamamlanmıştır. 10.03.2016 tarihinde yayınlanan MHGK duyurusu gereğince, hakem ve gözlemcilerimizin geri dönüşümlerine yönelik yapılan inceleme sonucunda bazı gözlemci ve hakemlerimizin geri bildirimde bulunmadıkları veya bilgilerin Federasyonumuza ulaşmadığı tespit edilmiştir. Gelen bilgiler doğrultusunda katılımcı formu gönderen/göndermeyen gözlemci ve hakemlerimizin listeleri aşağıda belirtilmiştir.
Seminer katılım formu gönderenler listesi: 1. Grup için tıklayınız; 2. Grup içintıklayınız; 3. Grup için tıklayınız.
Seminer katılım formu göndermeyenler/Federasyonumuza ulaşmayanlar listesi:1. Grup için tıklayınız;  2. Grup için tıklayınız; 3. Grup için tıklayınız.
Katılımcı formu için tıklayınız.

2- Katılımcı formu göndermeyen gözlemci ve hakemlerimizin yukarıdaki katılımcı formunu doldurarak 20 Mayıs 2016 tarihine kadar e-posta (eyup.bostanci@tvf.org.tr) veya faks (0312 221 40 20) yoluyla MHGK Genel Sekreteri Eyüp BOSTANCI’ya göndermeleri zorunludur. Bildirimde bulunmayan hakem veya gözlemciler planlamaya dahil edilmeyeceklerdir.

NOT:  Seminere katılacak Gözlemci ve Hakemlerimizin Dikkatine;

a- Seminere katılan gözlemci ve hakemlerimize dağıtılacak olan tişört ve akreditasyon kartları için istenilen bilgileri;
– Akreditasyon kartları için; bir adet son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf gönderilmesi;
– Dağıtılacak tişörtler için; portal’da açılan (Kişisel Bilgi/ Bilgi Formu/ Beden Ölçüleri) kişisel bilgi formundaki beden ölçülerinin güncellenmesi;

Bu bilgilerin en geç 20 Mayıs 2016 tarihine kadar Hakem ve Gözlemci Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun ŞENER’in (0530 201 74 97) e-posta (senertayfun@hotmail.com) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

b-  Seminere katılacak gözlemci ve hakemlerimizin otele giriş yaparken otele teslim edilmek üzere bir adet nüfus cüzdanı fotokopisini beraberlerinde getirmeleri rica olunur.

Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular


Notice: Undefined index: widget_id in /home/wwwvhgforg/domains/vhgf.org/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 2952